LR Health & Beauty Parfymer


LR Health & Beauty Parfymer er kjent for sine rene parfyme oljer. Kjente stjerner som Bruce Willis, Guido Mari har vært  LR`s samarbeidspartnere i mange år. 

Som internasjonal motedesigner har Guido Maria Kretschmer de siste årene skapt mote for dagens menn og kvinner. Hans kreasjoner er ofte å se på den røde løperen. Til en perfekt look hører det med en duft som fremhever personligheten. Og hva er vel mer naturlig enn å skape sin egen duftkolleksjon for menn og kvinner?  I likhet med hans motekolleksjoner er det mye Guido i begge parfymene: Stilfull eleganse, fokus på detaljer og en touch av internasjonal flair.

Delikat innpakning med stor vekt på detaljer: Stilig designeske med elegant sateng og et sitat fra designeren personlig.


LR Starbox i flott design


LR Starbox inneholder duftprøver av høy kvalitet fra vårt parfymesortiment. Blant annet 11 Star duftprøver, som er skapt av internasjonale stjerner: Bruce Willis, Guido Maria Kretschmer, Cristina Ferreira og Emma Heming Willis. I tillegg inneholder boksen 11 Classics duftprøver pluss 16 LifeStyle duftprøver.

LR Starbox

LRs duftkompetence

Duftkonseptet har en over 35 år lang tradisjon hos LR Health & Beauty Systems. Svært god duftkvalitethøykvalitets innholdsstofferhøye andeler av parfymeolje og bekreftet lang varighet er kjennetegnene til Starbox-duftene og alle andre LR-dufter

Med disse karakteristikkene har LR etablert seg over hele verden som kompetansepartner innen duftdesign. Det er altså ikke så merkelig at LR også appellerer til internasjonale stjerner når disse ønsker å skape en egen parfymeserie for LR Starbox.

Bruce Willis Personal Edition Eau de Parfum

Bruce Willis – Personal Edition

Citrusfrukt og sort pepper gir duften en frisk opptakt. Aromatiske noter – foredlet med en touch av tobakk – utstråler en karakteristisk maskulin eleganse. En kraftig basis med en sanselig akkord av lær og verdifull Oud, gir duften sitt
unike preg, som gjenspeiler den private siden av Bruce Willis.

Jungle Man – Eventyrlig frihet!

Et liv i uavhengighet! Hver dag er en ny og spennende opplevelse. En eventyrlig duft av lavendel, grønn mynte og edle tonkabønner.

Denne duften har – fra den timen den ble skapt – skrevet sin egen historie. Den gjemmer seg aldri, men er fortsatt like hemmelighetsfull. Duften skaper en aura som fremdeles begeistrer. Mange hyller denne duften, men den er ikke opptatt av publikum. Tvert imot – duften er som en erfaren helt, alltid på jakt etter nye eventyr. Den kan ikke temmes, målet er frihet. Menn setter pris på duftens lojalitet og kvinner kan ikke motstå den.