Probiotiske bakterier

Probiotiske bakterier og riktig balanse i tarmfloraen er viktig. Mye kan påvirke at det blir er ubalanse og da kan det være at du må gjøre noen grep selv for å rette den opp. Mange matvarer og slik som blant annet syrnet melk kan være til god hjelp.

Vår Pro 12 er patentert og kan hjelper deg til en sunn tarmflora.

Probiotiske bakterier

12 forskjellige bakteriekulturer i patentert mikroinnkapsling1 for effektiv beskyttelse av bakteriene.

Tarmsystemet er et av kroppens største organer, og den menneskelige tarmveggg inneholder mange forskjellige bakteriekulturer.

Pro 12 inneholder 1 milliard bakterier fra 12 forskjellige bakteriestammer pr. kapsel.

Artikkelnummer: 80370-699

BESTILLE HER


For at bakteriene skal nå fram til tarmen, er det viktig at de overlever passasjen gjennom magen. Magesyren kan lett ødelegge bakteriene. Bakteriene i Pro 12 er derfor omgitt av en spesiell, patentert mikroinnkapsling1 som gir effektiv beskyttelse på vei til tarmveggen. Ta en kapsel en gang daglig, sammen med et glass vann.


Viktig informasjon:
Den anbefalte døgndosen må ikke overskrides.
Bør kun brukes av gravide, ammende eller barn under 1 år etter avtale med lege.
Skal oppbevares utilgjengelig for barn.
Kosttilskudd bør ikke brukes som erstatning for en variert kost.

Å spise sunn mat er viktig uansett om du tar et kosttilskudd. Likedan er det viktig å drikke nok vann, gå turer og stresse mindre. 

Mange skriver nå om probiotik. Blant annet forskning.no

Heldigvis så er det nå mange som har fokus på å belyse hva vi kan gjøre for å få en bedre mage og tarmflora. Blant annet leger som Fedon Lindberg og Berit Nordstrand har skrevet bøker og informert om dette. Det er ikke mange årene siden det å snakke om mage/tarm var ganske tabubelagt. Heldigvis har dette endret seg og mange får god hjelp med å legge om kost og ta probiotiske bakterier.