LR Webshop og partnerregistrering


LR webshop og partnerregistrering finner du i linkene nedenfor.  Er du på utkikk etter en mulighet til å jobbe hjemmefra? Eller kanskje du vil kjøpe produkter til eget forbruk. Sjekk ut produktene i webshop.

Ta Kontakt om du vil vite mere.


Nedenfor ser du alle produktene i shoppen. Du finner produktene under de forskjellige kategorier. 


Duftkonseptet har en over 35 år lang tradisjon hos LR Health & Beauty Systems. Svært god duftkvalitet, høykvalitets innholdsstoffer, høye andeler av parfymeolje og bekreftet lang varighet er kjennetegnene til Starbox-duftene og alle andre LR-dufter. Kjente stjerner som blant annet Bruce Willis, Guido Maria har lenge hatt et samarbeide med LR. Det unike er at vi har en Starbox med alle dufter slik at du kan teste hjemme før du kjøper. Ta kontakt om du har spørsmål.


Colostrum er kuas første råmelk som kun produseres rett etter kalving og forsyner den nyfødte kalven med alt den trenger. I våre Colostrum produkter benyttes kun overflødig råmelk fra de første timene etter kalving.
Sertifisert av Institut Fresenius


LR LIFETAKT 5in1 Beauty Elixir er et kosttilskudd som er designet som en forfriskende shot med smak av juicer* fra drue, appelsin, pære og aprikos. Les mere under beskrivelsen i webshop.


ZEITGARD PRO Complete Set

Oppdag et nytt nivå for din daglige skjønnhetsrutine i ditt eget hjem: Den patentsøkte* Zeitgard Pro Cosmetic Device er kosmetisk behandling på høyeste nivå for tidløs skjønnhet. En enestående høyteknologisk enhet som kombinerer avanserte teknologier som ultralyd og oscillasjon med fire forskjellige skjønnhetsverktøy i profesjonell instituttkvalitet.


LRs nye hygieniske håndspray LR PROTECTION HYDRO-ALCOHOLIC HAND SPRAY gir effektiv hygiene med utmerket hudvennlighet, også når den brukes i lengre perioder.

CARE - Hyppig håndvask stresser huden og kan etterlate en tørr og stram følelse på hendene. HYDRO-ALKOHOLISK HAND SPRAY renser huden uten å tørke ut og har en varig, fuktighetsgivende effekt.


For å bli partner hos LR må den nye partneren legge inn en førstebestilling på min. 999 kr.

Allerede med denne førstebestillingen vil du få den reduserte partnerprisen med hele 30% besparelse sammenlignet med katalogprisene.

Velger du noen av startpakkene så betaler du kun halve prisen i forhold til katalogpris.

Du har ingen forpliktelser.