Å jobbe hjemmefra var mitt valg

Å jobbe hjemmefra var mitt valg

Det er ikke alltid lett å ta det første steget ut av det tradisjonelle jobbmønsteret. 

Det er fleksibiliteten og friheten ved å jobbe hjemmefra som jeg liker best. Med min mobil, nettbrett eller mac  er jeg uavhengig av tid og sted.

Jeg hadde jo ingen av de delene når jeg startet min reise som selvstendig. 
For 21 år siden satt jeg å ringte mine teampartnere og kunder med en fasttelefon. I dag kjennes det helt umulig ut. Den utviklingen som har vært i de årene gjør både jobben enklere og verden mindre. 

Jeg ble presentert for denne muligheten om å jobbe med  LR Health & Beauty Systems  ved en tilfeldighet. Syntes den gang at det hørtes  for godt ut til å være sant.

Men da det ikke var store investeringer å snakk om så var det jo ingen risiko.

Å ta et valg er ikke enkelt bestandig, men jeg hadde et ønske om å styre min egen hverdag og bruke min kreativitet. For å si det enkelt så har jeg ikke angret en dag. Så det er viktig å våge, se framover og trø utenfor komfortsonen. 

Det viste seg at de tok ikke lang tid før jeg forsto at det ga meg uante muligheter !                                             

Bilkonseptet til LR var noe av det som jeg tente på. Litt bilgal har jeg  alltid vært. Jeg hadde nettopp solgt min lille røde Triumph Spitfire Cabrolet som jeg hadde hatt i 17 år og  ante fort muligheten til å få en ny Mercedes. Et år etter fikk jeg min første sorte SLK  Cabrolet. Men jeg tror ikke jeg har noen bilder fra den tiden av meg og bilen.

 I dag har vi kamera, telefon og datamaskin hånden hele tiden. Så i de senere år har det blitt foreviget mange minner fra reiser, kurs og eventer. 

Men minnene og de gode relasjonene  vi har i hodet og hjertet  som skapes blant mennesker kan ikke erstattes av all den teknologi som finnes!

 Å jobbe i et team handler nettopp om å heie og støtte hverandre.

Bygge gode relasjoner og jobbe for felles suksess.