Parfymer fra LR Health & Beauty
LR står for den høyeste kvalitet og har derfor kun Eau de Parfums av høy kvalitet i sitt sortiment. På grunn av at hver enkelt Eau de Parfum har spesielt god vedheft, kan du nyte din favorittduft ekstra lenge. Og det er viktig for oss! Derfor sikrer vi at våre duftoljer er av høy kvalitet med et duftoljeinnhold på 15 til 23,5%!
Enter your text here...

Samarbeidet med anerkjente parfymehus, høy parfymeoljeandel, en spesielt god duftvarighet og produksjonen i Tyskland overbeviser duftelskere over hele verden. Det er ikke tilfeldig at internasjonale stjerner som Guido Maria Kretschmer, Bruce & Emma Heming-Willis stoler på LRs duftkompetanse ved å kreere sine personlige Star dufterAlle duftkreasjoner – fra duftnoter til markedsføringskonsept og emballasje – realiseres ved LR-hovedkvarteret i Tyskland. Dette gjøres i samarbeid med topp parfymere. Selvfølgelig foregår produksjonen også ved LR i Ahlen.Vi er ikke bare stolte av vår kvalitet „Made in Germany“, men også av våre nominasjoner til Duftstars Award.


Hvor og hvordan bruker jeg parfymen best?

Påfør parfymen på varme, pulserende steder som hals, nakke, bryst, håndledd elller albue og la tørke på huden – ikke masser den inn, da dette kan redusere duftens intensitet. Et klesplagg som et skjerf eller frakk er også egnet som duftbærer.Hvorfor kjenner jeg ikke duften av parfymen min lenger?Etter en stund oppstår en naturlig tilvenningseffekt. Hvis du hele tiden bruker samme duft, blir nesen din vant til duften. For andre kan imidlertid duften fortsatt være intenst merkbar. Tips: Ikke begrens deg til en favorittduft, men bruk forskjellige parfymer, avhengig av humør og anledning.Hvor mange dufter kan jeg teste etter hverandre?Test maksimalt 4 dufter på rad. Etterpå trenger nesen din en kort pause, da den ellers fort blir overbelastet. Tips: Lukt på ferske kaffebønner – dette nøytraliserer og du kan fortsette å teste flere LR-dufter.Hvor lenge kan jeg bruke en åpnet parfyme?Du bør bruke en åpnet flaske innen et år. Oppbevar parfymen din på et kjølig, tørt sted, helst i originalemballasjen. Sterkt sollys og varme kan endre fargen på duften og redusere duftintensiteten samt holdbarheten.AMBER er en mystisk duft fra havet og har vært kjent siden antikken. Den skaper et varmt og tungt duftinntrykk med søte og krydrede andeler med en orientalsk flair.Muskduften kommer opprinnelig fra kjertler hos moskushjort, men produseres i dag syntetisk. MOSKUS er preget av sin umiskjennelige, animalske note som utstråler naturlig varme og søthet. Oftest brukes "hvit moskus" i parfymer som etterlater et mykt, rent inntrykk og som minner om velpleid hud.Duftretningen TREAKTIG brukes vanligvis som basisnote til en duft. Seder- eller sandeltre, men også patchouli og vetiver har treakkorder. Tradisjonelt brukes treaktige noter i herredufter, men de blir også stadig mer populære i kvinnedufter.ORIENTALSK beskriver en duftkarakter som dukter varmt, rikt, sterkt, sensuellt og forførende – ofte med eksotiske blomster, vanilje, amber og tonkabønne.PUDDERAKTIG beskriver en søt, tørr duftkarakter: Kosmetisk, feminin, myk. Duften minner om ansikts- og kroppspudder.KRYDRET beskriver duften av krydder. Nesten alle kjente krydder brukes som essensielle oljer i parfymer, som kanel, nellik, pepper, koriander, ingefær og kardemomme.

Enter your text here...


Enter your text here...

Name*
Email*
0 of 350